"Coming Soon" Uluslararası eTwinning Projemiz Başladı

18.10.2021 758

Okulumuzun 2021-2022 eğitim-öğretim yılındaki ikinci uluslararası eTwinning projesi başladı. İngilizce öğretmenlerimizden Yusuf DELİER rehberliğinde dahil olunan "Coming Soon" isimli projemiz öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilecektir. Projemizle ilgili detaylar şöyledir:

Projemizde 12 farklı ülkeden toplamda 27 öğretmen yer almaktadır. Almanya'dan 1, Bulgaristan'dan 2, Gürcistan'dan 1, İspanya'dan 1, İtalya'dan 5, Moldova Cumhuriyeti'nden 1, Polonya'dan 2, Portekiz'den 1, Romanya'dan 1, Ukrayna'dan 1, Yunanistan'dan 1 ve ülkemiz Türkiye'den 10 öğretmenin yer aldığı proje kapsamında öğrencilerimizle aylık olarak öğretim programıyla uyumlu etkinlikler gerçekleştirilecektir.

Öğretim programının proje tabanlı öğrenme ile harmanlanmasını sağlayan projemizin temel amacı öğrencilerimizin yabancı dil becerilerinin geliştirilmesi, Web 2.0 araçlarına dair farkındalığın sağlanması ve 21. yy. becerilerinin geliştirilmesidir. Projemizde öğrencilerimiz dil becerilerini oyunlar ve WEB 2.0 araçlarıyla eğlenerek geliştirecektir.

Projemiz Ekim 2021'de başlamıştır ve Mayıs 2021'de sona erecektir.

Tüm öğrencilerimiz ve okulumuz için faydalı olması dileğiyle.

18-10-2021