Let's Save the Earth Projemizde Güvenli İnternet Günü için Uzman Bilgilendirmesi Yapılacak

08.02.2021 868

Okulumuzun İngilizce öğretmenlerinden Yusuf Delier rehberliğinde yürütülen Let's Save the Earth isimli uluslararası eTwinning projesi kapsamında internet güvenliği ile ilgili bilgilendirme semineri planlandı. Bu sene Güvenli İnternet Günü olan 9 Şubat 2021 tarihinde EYUDER (Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği) İstanbul İl Temsilcisi ve internet güvenliği & sosyal medya uzmanı Murat Ermiş tarafından projemizde yer alan öğretmen ve öğrencilere bilgilendirme semineri yapılacaktır. Uzman bilgilendirme seminerimiz Zoom ve Youtube üzerinden aynı anda yayımlanacaktır. Türkçe olarak yapılan bilgilendirmeler İngilizce diline de çevrilecek ve projemizde yer alan tüm ülkelere hitap eden bir seminer olacaktır. Projede yer almayan ancak internet güvenliği konusunda bilgi sahibi olmak isteyenler Youtube kanalı üzerinden canlı olarak etkinliği takip edebilecektir. Etkinliğin detayları aşağıdaki afiştedir.

08-02-2021