No Barriers for eTwinners Bildirimiz UPUES 2022'de Sunulacak

25.03.2022 1501

Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi iş birliğiyle 24-26 Mart 2022 tarihleri arasında çevrim içi olarak düzenlemesi planlanan "Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumu (UPUES) 2022" için okulumuzun başvurusu kabul edildi. Okulumuzun İngilizce öğretmenlerinden Yusuf DELİER, ortaklarıyla yürütmüş olduğu No Barriers for eTwinners isimli uluslararası eTwinning projesi ile UPUES'e bildiri göndermek üzere Ocak ayı içerisinde başvuruda bulundu. Açıklanan sonuçlara göre, okulumuzun projesi UPUES'te temsil hakkı kazanmıştır. Başta Namık Kemal Ortaokulu olarak projede yer alan; İngilizce öğretmenimiz Yusuf DELİER olmak üzere, aynı projede ve bildiride yer alan meslektaşları Arzu KÖRPEOĞLU'nu, Demet KOÇOĞLU'nu, Gamze KAYA'yı ve Sedef AKTAŞ'ı tebrik ediyoruz.

Bu sempozyumun düzenlenmesinde emeği geçen; Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali BÜYÜK'e, Konya eTwinning İl Koordinatöre Özkan SEYREK'e, Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal HAMARTA'ya, Doç. Dr. Ahmet KURNAZ'a ve Öğretim Üyesi Dr. Süleyman ARSLANTAŞ'a teşekkür ediyoruz.

Bildirimiz 26 Mart 2022 tarihinde çevrim içi sempozyum salonunda sunulacaktır.

İşte UPUES bildirimizin kabul metnimiz:

25-03-2022