No Barriers for eTwinners Projemizin 5. İşbirlikçi Ortak Ürünü Spor ve Zindelik Broşürleri Tamamlandı

31.05.2021 540

Okulumuzda yürütülen No Barriers for eTwinners isimli uluslararası eTwinning projemizde öğrencilerimiz spor ve zindelik konusunda çalışmalar hazırlamaya devam ediyor. İngilizce öğretmenlerimizden Yusuf Delier'in rehberliğinde yürütülen projede Slovakya'daki ortağımız ve öğrencileri ile bir broşür hazırladık. "El yürüyüşü" konusunu içeren broşürde hem İngilizce olarak bu aktivite yapılırken izlenecek adımlar verilmiş hem de QR kod teknolojisi ile video seçeneği sunulmuştur. Okulumuzun broşürünü aşağıdaki görselden inceleyebilirsiniz.

Ayrıca projede yer alan tüm ortakların katılımı ile yine sağlık ve zindelik konularını içeren broşürlerden oluşan bir e-dergi hazırlanmıştır. Bu e-dergiye de aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Spor ve zindelik etkinlikleri için broşürlerden oluşan e-dergimiz: https://www.flipsnack.com/ceyda08/no-barriers-for-etwinners-fitness-brochures.html

31-05-202131-05-2021