No Barriers for eTwinners Uluslararası eTwinning Projemiz Başladı

31.10.2020 900

Okulumuzun 2020-2021 eğitim-öğretim yılındaki üçüncü uluslararası eTwinning projesi başladı. İngilizce öğretmenlerimizden Yusuf DELİER rehberliğinde başlanan No Barriers for eTwinners isimli projemiz öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilecektir. Projemizle ilgili detaylar şöyledir:

Projemizde 9 farklı ülkeden toplamda 28 öğretmen yer almaktadır.

Fransa'dan 2, Hırvatistan'dan 1, İsveç'ten 1, İtalya'dan 7, Polonya'dan 3, Portekiz'den 1, Romanya'dan 2, Slovakya'dan 1 ve ülkemiz Türkiye'den 10 öğretmenin yer aldığı proje kapsamında öğrencilerimizle aylık olarak öğretim programıyla uyumlu etkinlikler gerçekleştirilecektir.

Proje temelli öğrenme ile müfredat programını bir araya getiren projemizin temel amacı öğrencilerimizin yabancı dili öğrenmeye ve kullanmaya karşı olumlu tutum geliştirmesidir.

Dil öğrenirken yapılan hataların üzerinde durmaktan ziyade iletişimin gerçekleşmesi üzerinde duran ve yabancı dile kullanmaya dair tüm engelleri ortadan kaldıran projemizde öğrencilerimiz dil becerilerini oyunlar ve WEB 2.0 araçlarıyla geliştirecektir.

Projemiz Ekim 2020'de başlamıştır ve Mayıs 2021'de sona erecektir.

Tüm öğrencilerimiz ve okulumuz için faydalı olması dileğiyle.