Yeni eğitim-öğretim yılına yeni bir eTwinning projesi ile başladık.

18.09.2021 2622

Okulumuzda öğretmenlerimizden Bilge Karakaş rehberliğinde yürütülecek olan "International Cats Calendar" isimli projemiz başladı. Kedi sevgisini konu alan projeye 16 ülkeden (BULGARISTAN (1), ERMENISTAN (2), GÜRCISTAN (1), HIRVATISTAN (3), İTALYA (8), KUZEY MAKEDONYA (3), LETONYA (1), LITVANYA (3), MOLDOVA CUMHURIYETI (2), POLONYA (8), ROMANYA (9), SLOVENYA (1), SIRBISTAN (3), TÜRKIYE (10), UKRAYNA (5), YUNANISTAN (1))61 okul katıldı. Okulumuzdan ise 15 öğrenci bu projede yer alacak.

Nisan ayına kadar devam edecek olan projemizde öğrencilerimiz,kediyi ve kedi sevgisini konu alan birçok etkinlik yapıp, öğrenecekleri Web2 araçlarını projede uygulayacaklar. Diğer ülkelerle etkileşimleri sayesinde de İngilizce becerilerini geliştirmelerini amaçlıyoruz.

19-09-2021