Let's Save the Earth Projemiz eTwinnerlar Projelerini Tanıtıyor Programında Sunuldu

18.02.2021 2397

Okulumuzun İngilizce öğretmenlerinden Yusuf DELİER rehberliğinde yürütülen Let's Save the Earth isimli uluslararası eTwinning projemiz, proje kurucularımızdan Ceyhan Gazi Ortaokulu İngilizce öğretmeni Burcu YALDIZ DURMUŞ tarafından eTwinnerlar Projelerini Tanıtıyor isimli programın ilk bölümünde Zoom ve Youtube üzerinden canlı yayında sunuldu. Projemizin amaçlarından, yaptığımız etkinliklerden ve projeye dair önemli detaylardan bahsedilen bu programa sürpriz konuk olarak eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi İletişim Sorumlusu Rumeysa Crist de katıldı. Rize Fatma Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi Tarih öğretmeni Volkan CİVELEK tarafından sunulan, projemizin yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen bu programa aşağıdaki linkten ulaşabilir ve izleyebilirsiniz:

İşte programdan bazı kareler:

18-02-202118-02-202118-02-2021

Kaynak: eTwinnerlar Projelerini Yaygınlaştırıyor Programı