No Barriers for eTwinners İsimli Uluslararası Projemizdeki Öğrencilerimiz Katılım Belgelerini Törenle Aldı

05.07.2021 964

2020-2021 eğitim-öğretim yılında İngilizce öğretmenlerimizden Yusuf DELİER rehberliğinde okulumuzda yürütülen No Barriers for eTwinners isimli uluslararası projemizin katılım belgeleri öğrencilerimize törenle teslim edildi. Okul Müdürümüz Haydar YURDAKAN tarafından öğrencilerimize uzaktan eğitimin fırsata çevirdikleri için teşekkür edildi. Bunun yanı sıra okul müdürümüz eTwinning projelerinin farklı kültürleri tanımadaki ve yabancı dili geliştirmedeki önemine vurgu yaparak öğrencilerimize katılım belgelerini teslim etti. İşte katılım belgesi törenimiz:

05-07-2021