Namık Kemal Ortaokulu


Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 2020 LGS´de 20 öğrencimiz sınavla öğrenci alan kurumlara yerleşmiştir. Bu öğrencilerimizden 3 tanesi Ankara´daki fen liselerine, 1 tanesi Kocaeli´deki fen lisesine, 1 tanesi Antalya´daki sosyal bilimler lisesine yerleşmiştir. Ayrıca çeşitli illerde ve ilçemizde anadolu liselerine yerleşen öğrencilerimiz vardır. Bunun yanı sıra Yozgat il merkezindeki proje okullarına ve güzel sanatlar lisesine de yerleşen öğrencilerimiz bulunmaktadır.

Saatler: 08.50-15.30
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzun sadece özel eğitim sınıfı öğrencilerine servisi vardır. Bunun dışında ulaşım kişisel olarak sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okul bazında sportif faaliyetlerimize dair egzersiz çalışmaları ve turnuvalar her sene yapılmaktadır. Ayrıca ilçe, il ve ülke genelindeki sportif faaliyetlere de öğrencilerimiz beden eğitimi öğretmenimiz rehberliğinde hazırlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda kodlama ile ilgili faaliyetler ile TÜBİTAK Bilim Fuarı çalışmaları yürütülmektedir. Okulumuzda yürütülen çalışmalar akademik bildiri haline getirerek 1 adet ulusal ve 2 adet uluslararası kongrede sunulmuştur. Bunlardan 1 tanesi basılı olarak yayımlanmıştır. Ayrıca zekâ oyunları yarışmalarına da katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları: Okulumuzda ulusal ve uluslar arası eTwinning projeleri düzenlenmektedir. 2020-2021 eğitim-öğretim yılında 3 uluslararası projemiz hem Avrupa hem de ulusal kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir. 2021-2022 eğitim-öğretim yılında da 2 adet uluslararası proje yürütülmüştür ve kalite etiketi başvuruları tamamlanmıştır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuz İngilizce öğretmenleri rehberliğinde uluslar arası alanda eTwinning projeleri yürütülmektedir.

Telefon - 3543141292

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://namikkemal66.meb.k12.tr

Adres - YENİMAHALLE. ADNAN KAHVECİ CADDESİ NO3 AKDAĞMADENİ/YOZGAT

Öğretmen :27
Öğrenci :284
Derslik :16
Atölye-İşlik :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1100
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Okul ilçenin en merkezi ortaokuludur. Kaymakamlık binasının arka sokağında yer almaktadır.

Adres - YENİMAHALLE. ADNAN KAHVECİ CADDESİ NO3 AKDAĞMADENİ/YOZGAT

Ulaşım İlçeden Yozgat´a yarım saatte bir minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır. Akdağmadeni D200 karayolu üzerindedir. Ulaşım sıkıntısı yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okul ilçe merkezindedir. Yozgat´a 107 km´dir.