AİLE OKULU KURSU PROJESİ KAPSAMINDA VELİ EĞİTİMLERİMİZ VERİMLİ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR.

08.01.2023 189

Okulumuz bünyesinde açmış olduğumuz Aile Okulu kursu verimli bir şekilde devam ediyor. Kursumuza katılan  velilerimiz  kurstan istifade ettiklerini ve öğrencilerimize de bunu yansıttıklarını  söyleyerek memnuniyetlerini dile getiriyorlar.Aile içi iletişim becerileri , Akran ilişkileri ve Bağımlılık , Sağlıklı Beslenme , Bilinçli Teknoloji Kullanımı , Çatışma Çözme Becerileri gibi konular hakkında ayrıntılı ve önemli bilgilerin verildiği kursumuz tüm hızıyla  devam ediyor.

08-01-202308-01-202308-01-2023