Lisansüstü Öğretmen Çalışmaları Kongresi İçin Bildirimiz Kabul Edildi

31.03.2022 353

Okulumuzun İngilizce öğretmenlerinden Yusuf DELİER'in "Lisansüstü Öğretmen Çalışmaları Kongresi" için sunduğu bildiri hakem kurulundan onay aldı. Akdağmadeni Namık Kemal Ortaokulu'nu olarak bizi temsil edecek olan öğretmenimiz 13-15 Mayıs tarihleri arasında Ayvalık'ta düzenlenecek olan kongreye çevrim içi olarak iştirak edecek. Balıkesir Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde düzenlenen kongrede okulumuzda uygulanan projelerin yansımasını içeren bildirimizle yer alacağız. Kabul alan "İlköğretimde Teknoloji Tabanlı Uygulamaların Eğitim Sürecine Etkisi" başlıklı bildiriyle "Eğitimde Kilit Rol Öğretmen" sloganıyla ilan edilen kongrede yer alacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İngilizce öğretmenimiz Yusuf DELİER'e ve bildiride ortak yazar olarak yer alan araştırmacılara teşekkür ederiz.

31-03-2022