No Barriers for eTwinners Projemizin İlk İşbirlikçi Ortak Ürünü Sesli Hikaye Kitabı Tamamlandı

02.02.2021 1943

Okulumuzun İngilizce öğretmenlerinden Yusuf DELİER rehberliğinde yürütülen "No Barriers for eTwinners" isimli uluslarası eTwinning projemizde ilk işbirlikçi ortak ürünümüz olan eletronik hikaye kitabımız tamamlandı. Resimleme, yazım ve seslendirme olmak üzere üç temel aşamada hazırlanan elektronik hikaye kitabımız projemizde yer alan tüm ülkelerin ve tüm öğrencilerin katılımıyla hazırlandı. Öğrencilerin birbirlerinin çalışmalarını tamamlayarak ilerledikleri ve yaratıcı yönlerini ortaya koydukları elektronik hikaye kitabının adı da yine öğrenciler tarafından anketle belirlendi. "Masal's and Her Friends' Secret Book Adventures" isimli sesli ve görselli hikaye kitabımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

NO BARRIERS FOR ETWINNERS STORYBOOKSesli ve görselli hikaye kitabına ulaşmak için yukarıdaki görsele tıklayınız.

02-02-2021