Okulumuz Hatay'a Hayat Olalım İsimli eTwinning Projesine Katıldı

16.10.2020 1050

Geçtiğimiz hafta Hatay'da çıkan orman yangınları yüzünden binlerce hektarlık ormanımız yok oldu. Bu ormanlık alanları yeniden yeşillendirmek ve bir "eTwinning Ormanı" kurmak adına ülke genelinde başlatılan "Hatay'a Hayat Olalım" isimli sosyal sorumluluk projesine Akdağmadeni Namık Kemal Ortaokulu olarak dahil olduk. Projeye okulumuz adına İngilizce öğretmenlerimiz Yusuf DELİER ve Bilge KARAKAŞ ile matematik öğretmenimiz Türker KARAKAŞ ortak olarak katıldı. Bu proje kapsamında okulumuz öğretmenleri ve öğrencileriyle ormanların önemine ve onların korunma yollarına dair sosyal bilinç oluşturacağız. Aynı zamanda toplumun tüm kesimlerinden gelen gönüllü desteklerle fidan temini ve dikimi için bağış yapılacaktır.