Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Bilge KARAKAŞ rehberliğinde yürütülen PENFRIENDS (Mektup Arkadaşları) etkinliğimizde öğrencilerimizin gönderdikleri ilk mektuplar yerine ulaştı.

07.12.2021 840

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Bilge KARAKAŞ rehberliğinde yürütülen PENFRIENDS (Mektup Arkadaşları) etkinliğimizde ilk mektuplarımızı Samsun'daki Erdem öğretmenimizin öğrencilerine gönderdik ve mektuplarımız yerine ulaştı. Etkinlikte öğrencilerimiz diğer okuldaki öğrencilerle eşleşti ve yıl boyunca bu öğrencilere İngilizce mektuplar yazacaklar. Etkinlikte öğrencilerin İngilizce yazma becerilerini geliştirmeyi, sosyalleşmelerini ve unutulmaya yüz tutmuş mektuplaşma geleneğini devam ettirmeyi amaçlıyoruz.

07-12-2021

07-12-202107-12-2021