Yozgatlı Kınalı Hasan Projemize Başladık

18.02.2021 580

Yozgat Valiliğimizin ve Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün başlatmış olduğu ESER projesi bünyesinde planlanan Yozgatlı Kınalı Hasan isimli sosyal sorumluluk projesine eTwinning portalında dahil olduk. 1. Dünya Savaşı esnasında vatanımızı korurken Çanakkale'de ve yurdun dört bir yanında şehit olan atalarımızı saygıyla anmak amacıyla başlatılan projede Yozgatlı şehidimiz ile ilgili görsel ve yazılı çalışmalar yapılarak 18 Mart haftasının önemine dikkat çekilecektir. Proje kapsamında çevrimiçi ve fiziki olarak sergiler de planlanmaktadır. Okulumuz adına projeye dahil olan İngilizce öğretmeni Yusuf DELİER ve öğrencilerimize bu anlamlı projede yer aldıkları için çok teşekkür ediyoruz.

Ayrıca bu anlamlı projenin kurulmasında öncü olan;

• Yozgat İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf YAZICI'ya,
  • Yozgat İl Millî Eğitim Şube Müdürümüz Latif ÇETİNGÖZ'e,
  • eTwinning Yozgat İl Koordinatörümüz Ülkü KOÇ'a,
  • Proje kurucularımız Didem KÖSE'ye ve Özlem DOĞRU'ya,